Kirishima Yuusui

九州霧島山系の広大なシラス台地で自然ろ過された清浄で美味しい「志布志の水」

  1. 5年間の保存可能
  2. 志布志市が管理する水源
  3. 南九州のシラス台地の湧水
  4. 高温殺菌による衛生管理
  5. ミネラル成分が豊富
  6. 20年の実績
  7. 大手スーパー・コンビニ等への販
主成分等  
ナトリウム
( 食塩相当量 )
12.0mg/ℓ
( 12.0g/100g )
マグネシウム2..7mg/ℓ
カルシウム12.0m/ℓ
カリウム5.6mg/ℓ
シリカ85.0mg/ℓ
硬度41mg/ℓ
pH値6.8

※ 志布志の水は、天然湧水でありますので検査日、環境等に応じて、栄養成分(硬度・PH値)数値が若干変動することを予めご了承ください。

  1. 5 year shelf life.
  2. Water source managed by Shibushi City.
  3. Spring water from the Shirasu Plateau in Southern Kyushu.
  4. Hygiene control by high temperature sterilization.
  5. Rich in minerals.
  6. 20 years of experience.
  7. Sales to major supermarkets, convenience stores, etc.

inspection item ※excerpt

sodium
(salt equivalent
1.3mg
0.003g)
magnesium 0.29mg
calcium 1.1mg
potassium 0.54mg
silica 82.0mg/ℓ
hardness 38mg/ℓ
pH 6.7
Please be aware that Shibushi Water is natural spring water, and because of this, there may be slight fluctuations in the numerical values for its nutritional components (hardness/pH-value) depending on the inspection date, environment, and other such conditions.